Jäsenmaksun maksaminen uudistuu

2.12.2018

Yhdistyksen jäsenmaksun maksaminen uudistuu. Ohessa tietoa muutoksesta ja yhteystiedot, jos haluat lisätietoja.

Jäsenmaksun maksaminen uudistuu

Oulun Eläkkeensaajat ry:n jäsenmaksun maksaminen uudistuu, mutta maksu pysyy 2019 ennallaan eli 15,00 €. Yhdistys siirtyy käyttämään jäsenrekisterin mahdollisuuksia ja jäsenmaksu tullaan laskuttamaan viitetietoja sisältävällä laskulla.

Jäsenelle tämä merkitsee, että jäsenmaksun maksaminen säilyy, mutta mahdollisuus maksaa jäsenmaksu käteisellä keskiviikko kerhossa jää pois. Peruste muutokselle on hyödyntää jäsenrekisteriohjelman ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat jäsenmaksuasioiden hoitoa ja helpottavat jäsenmaksun maksamista, kun käytössä on viitteellinen lasku. Lisäksi menettely on halvempi kuin postin kautta toimiminen.

Toiminta tapahtuu näin:

  1. Jäsenkirje ja sen mukana jäsenmaksun sisältävä lasku lähetetään jäsenille viikolla 2.
  2. Jäsenkirje ja lasku lähetään joko sähköpostilla tai kirjeenä.
  3. Olen paikalla keskiviikko kerhossa  6.2.ja 13.2.2019, jolloin teen merkinnän jäsenkorttiin jäsenmaksun maksamisesta 2019. Mikäli tarvetta ilmenee, niin olen paikalla lisäpäivinä, jotta kaikki halukkaat saavat merkinnän jäsenkorttiin.

 

Annan asiasta lisätietoja joko sähköpostilla: sointu.k.lehmusahde@gmail.com tai

puh 040 828 4106.

Kyse on isosta muutoksesta ja pyrin hoitamaan sen sujuvasti. Tärkeää on, että sähköpostisoitteesi ja tai postiosoitteesi on oikea. Tarkista, oletko ilmoittanut muuttuneet osoitetiedot?

 

Yhteistyöterveisin!

Oulussa 29.11.2018

 

Sointu Lehmusahde

jäsenasioiden hoitaja